loading

Hans de Munnik

Hans begon op 6-jarige leeftijd met trompet spelen bij Harmonievereniging Nut & Uitspanning uit Zonnemaire en heeft tot 2014 les gehad van Anton Kempe op de Zeeuwse Muziekschool.

Na het behalen van zijn diploma’s heeft hij een jazzcursus gevolgd bij Ellister van der Molen, waarna hij in 2016 is toegelaten tot het Codarts Rotterdam. Hier volgt hij momenteel lessen bij André Heuvelman en Ad van Zon.

Sinds 2015 heeft Hans vaak opgetreden op grote podia in Nederland als De Doelen in Rotterdam, onder leiding van onder meer de beroemde Valery Gergiev. In 2016 werd hij na diverse optredens in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam uitgenodigd om mee te spelen in hun nieuwe televisiecommercial.

Hij heeft al in diverse orkesten en bands gespeeld; momenteel maakt hij, naast ‘High Five’, deel uit van het tienkoppige JongNBEwest, de kweekvijver van het Nederlands Blazers Ensemble.

Afgelopen jaar heeft Hans veel opgetreden op festivals, waaronder Aemstie Alive, Anywave en het International Festival of Technology.

Daarnaast volgt hij momenteel ook de studie Industrial and Applied Mathematics aan de TU Delft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comments ( 0 )