loading

Jelte de Buck

Jelte is op 9 jarige leeftijd op de trombone begonnen bij Konstantin Koev. Sinds 2016 volgt hij de vooropleiding op Codarts en heeft hij lessen van Alexander Verbeek en Mark Boonstra.

Hij heeft masterclasses gevolgd bij Jörgen van Rijen.

Jelte heeft in meerdere orkesten en ensembles gespeeld, waaronder het Young Talent Orchestra, het Dordrechts Philharmonisch Orkest, het Tourorkest en momenteel speelt hij, naast ‘High Five’, in het JongNBEwest, De Bazuin Oud-Beijerland en het Young Trombone Collective

 Daarnaast heeft Jelte de halve finale van Het Orkest van Nederland gehaald en heeft hij twee keer de eerste prijs gehaald bij het Hoeksche Waards Solistenconcours. Hij volgt tweetalig vwo op CSG De Willem van Oranje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comments ( 0 )