loading

Max den Hoedt

Max den Hoedt is opgegroeid in de Hoeksche Waard onder de rook van Rotterdam.

Al op 6 jarige leeftijd wordt Max getrokken door de muziek en start hij met gitaarlessen. Als 10-jarige komt hij in aanraking met slagwerk. Hij start met drum- en slagwerklessen bij de lokale harmonie en heeft de slag al snel te pakken.

Als 11-jarige doet hij auditie op drums voor de HAVO/VWO voor Muziek en Dans in Rotterdam en wordt hij ook toegelaten. Naast zijn opleiding in Rotterdam waar hij les heeft van Eelco de Boer, volgt hij ook drumlessen bij Richard Moelker van de bekende Drumschool Cleuver in Scheveningen en slagwerklessen bij Martijn Krijnen.

Max heeft inmiddels diverse solistenconcoursen winnend afgesloten en op 15 jarige leeftijd zijn HaFaBra D-examen afgelegd cum laude met 3 tienen voor zowel gestemd als ongestemd slagwerk. Hij speelt in verschillende orkesten op 1e divisie en kampioensdivisie, heeft koren begeleid en speelt ook in zijn eigen coverband CheckPoint Charlie! (www.cpcharlie.com). Begin September zal hij o.a. weer te zien zijn op het Heinenoord Live festival.

Begin 2017 heeft Max met zijn drumstel gesoleerd op het Nieuwjaarsconcert van het Gelders Fanfare Orkest. In maart van dit jaar soleerde hij ook tijdens het Maartconcert van Harmonie Prinses Juliana in het schitterende “Tribute to Gershwin”.

De zomer van 2017 is hij als 16-jarige en een van de jongste deelnemers op tournee geweest met het ZomerOrkest Nederland en heeft hij deelgenomen aan het muziekproject Jong NBE-West.

Kortom, voor Max is muziek onmisbaar in zijn leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comments ( 0 )